Žaneta Kacerovská: Vnější krása se snoubí s vnitřní. V soutěži Miss Czech Press 2014.

Vydal Top Model of the Year  |   Publikováno 12. 08 2014

  • 1 / 1

Od módního webu agentury Fashion Models je jen krůček k dívčí kráse, respektive soutěži krásy, a to vnější i vnitřní. Před časem vznikla myšlenka, která nyní našla realizaci. Premiérový ročník prestižní soutěže Miss Czech Press. Koná se v režii vydavatelské společnosti European Press Holding.  

„Projekt navazuje na moji práci ve vedení agentury Fashion Models. Setkávám se v ní s celou řadou osobností a děvčat, se kterými spolupracujeme na přehlídkách a při reklamních kampaních. Je to mezinárodní projekt krásy od osmnácti do osmadvaceti let. Vedle krásy budeme posuzovat i jiné vlastnosti, jakými jsou například sympatie a charakterové rysy děvčat a jejich dovednosti,“ říká produkční Miss Czech Press a ředitelka Fashion Models Žaneta Kacerovská.

 

Jaká jsou přihlašovací kritéria?

 

Trvalé bydliště na území České republiky, ženské pohlaví, dívka musí být svobodná a bezdětná a narozená od 1. září 1986 do 1. září 1996.

 

Kolik času mají dívky na přihlášení?

 

Času na přihlášky je ještě dost, do 15. srpna. Součástí přihlášky musí být fotografie. Čím lepší fotografie uchazečky o titul Miss Czech Press pošlou, tím zvýší svoji šanci na postup mezi finalistky. Veškeré informace včetně přihlášek dívky naleznou na www.misspress.cz

  

Kdy můžou čekat první zprávy o úspěchu v předvýběru?

 

Koncem srpna budeme dívky kontaktovat elektronicky. Doporučujeme jim sledovat doručenou poštu. Pro jistotu raději i nevyžádanou.

 

Z kolika finalistek se bude vybírat Miss Czech Press?

 

Ze všech přihlášených dívek vedení soutěže vybere do neveřejného semifinále padesát dívek, které zaujmou fotografiemi. Dostanou šanci probojovat se do finále a to 28. srpna 2014, kdy proběhne ve Fashion Clubu neveřejný casting. Doporučujeme přijít upravené a nalíčené s sebou boty na podpatku a plavky.

 

Máte už určený termín a vytipované místo finálového galavečera?

 

Slavnostní galavečer se uskuteční 20. září 2014  v Praze ve Fashion Clubu, na který se všichni v Miss Czech Press již nyní těšíme.                                                  

Čtěte více
Přihlašení / Registrace

nebo

Registrace
Zapomenuté heslo ?


Speciály
Roman Kunert

Roman Kunert

Budete-li mít zájem o nový web, eshop nebo portál, oslovte nás. Nabízíme všem účastníkům soutěže možnost získat nové stránky za vyjímečných podmínek, díky panu Jiřímu Morštadtovi.  ... čtěte hned