A je to tady! Vítězkou soutěže Top Model of the Year 2019 se stává Natálie Kočendová z Karviné

Vydal Top Model of the Year  |   Publikováno 8. 08 2019


V napínavém finále čtvrtého ročníku soutěže se I. vicemiss stala Natálie Bílá, II. vicemiss je Markéta Matoušová. Jako Miss Sympatie byla zvolena Kristýna Rojíčková. 

Dovolili jsme se zeptat vítězky Top Model of the Year Natálie Kočendové na pár otázek:

 Jaké byly první dojmy, Natálie? Stále tomu nemohu uvěřit! V momentě, kdy vítězka minulého ročníku vyslovila mé jméno, naskočily mi slzy do očí.

 A teď? Jak si titul užíváte, a mění se pro vás v životě něco? Neskutečně si titul Top Model of the Year užívám. Chci z toho vytěžit, co nejvíc to jen půjde! V životě se změnilo to, že mě nyní zná víc lidí, tudíž se naváže víc spoluprací. Díky soutěži jsem získala mnoho kontaktů.

 Kdo vás nejvíc podporoval a sdílel obrovskou radost? Fandila mi celá rodina a přátelé u živého vysílání a do Prahy mě přijel podpořit můj přítel. Musím zmínit i velikou podporu od mých sledujících na sociálních sítích. Moc si jí vážím.

 Jak náročná byla příprava na fi nálový večer? Velmi náročná. Dala jsem do ní vše, co bylo v mých silách. A vyplatilo se to! :D

 Fandily jste si mezi sebou? Ano, s fi nalistkami jsme si opravdu sedly. Byly jsme kamarádky hned, když jsme se poprvé viděly. Při vyhlášení mi holky podaly ruku a řekly „Je to tvoje“. Byl to nádherný pocit.

 Jak fungovalo zázemí? Zázemí bylo plné úsměvů a pozitivní energie. Všechny jsme si navzájem pomáhaly. Jsem opravdu ráda za to, jaká parta holek se sešla.

 Stát se vítězkou prestižní soutěže je velký úspěch. Pomýšlíte na další stupínky v oblasti modelingu? Rozhodně! Modeling mě velmi baví a naplňuje. Chtěla bych se zúčastnit největší soutěže Miss tady u nás v České republice. Tak mi držte palce.

 Prozradíte, jak si udržet skvělou postavu? Spoléhám na cvičení v posilovně a zdravé jídlo.

 Jaký je jídelníček Top Modelky? Nyní? Nevím, zda se mám takhle veřejně prásknout. :D Před soutěží to byla zelenina, maso, ovoce, luštěniny. Večer, kdy jsem vyhrála titul, jsem si objednala pizzu.

 Blíží se léto. Kde a jak budete odpočívat? Nejsem si úplně jistá, zda budu odpočívat. Bude to spíše pracovní léto. V červnu pojedu na taneční soutěž do Chorvatska, ale ihned po vystoupení nasednu na motorku a pojedu na Czech Fashion Week.

 Jaké máte plány do konce letošního roku? Stále růst a zlepšovat se. Takže focení a přehlídky. Když odbočím od modelingu, budu u nás v Karviné také otevírat kavárnu. Nudit se opravdu nebudu.

 Mnoho dívek by vás rádo následovalo, ale netroufají si. Co jim vzkážete? Jakákoliv taková soutěž vám dá mnoho do života. Za zkoušku nic nedáte, ba naopak hodně získáte i bez umístění. Také jsem váhala a dopadlo to, jak nejlépe mohlo. Rozhodně se nepodceňujte! Každá jsme něčím krásná. Těším se na vás v příštím ročníku. Možná právě tobě předám korunku a titul Top Model of the Year!

Text: L. Richterová, foto: Ondřej Čapka

Čtěte více
Přihlašení / Registrace

nebo

Registrace
Zapomenuté heslo ?


Speciály
Roman Kunert

Roman Kunert

Budete-li mít zájem o nový web, eshop nebo portál, oslovte nás. Nabízíme všem účastníkům soutěže možnost získat nové stránky za vyjímečných podmínek, díky panu Jiřímu Morštadtovi.  ... čtěte hned