Hotel Le Palais hostil casting prestižní soutěže krásy TOP MODEL OF THE YEAR 2017

Vydal Top Model of the Year  |   Publikováno 25. 04 2017


Praha | Casting druhého ročníku celostátní soutěže krásy TOP MODEL OF THE YEAR 2017 dnes v pražském hotelu Le Palais určil 10 krásek a dvě náhradnice, které se za dva týdny ve Špindlerově Mlýně v rámci slavnostního galavečera utkají o vysoce ceněný titul.  

V castingu uspěly dívky Kristýna Dolničková, Monika Drsková, Barbora Hačecká, Andrea Havlíková, Aneta Kalátová, Aneta Karasová, Markéta Konopásková, Markéta Laciná, Adéla Rezková, Pavlína Richtarová a dvě náhradnice Michaela Pangrácová a Jana Zímandlová.
Z letošních přihlášených 200 soutěžících prošlo do užšího výběru sto dívek, z nichž téměř padesát uchazeček o korunku krásy moderátoři Zdeněk Podhůrský a René Kekely představili odborné porotě složené například z módních návrhářů Olgy Rusakové a Galala Gianniho či Miss ČR 2016 Andrey Bezděkové. Třicet porotců vůbec nemělo snadnou úlohu. Účastnice castingu se nejdříve představily ve společenských šatech a ve druhé části vybraných 25 dívek ještě při promenádě v plavkách.
Akce se konala v příjemné a uvolněné atmosféře, kterou pořadatel soutěže European Press Holding, a. s. po roce opět účastníkům nabídl v luxusním Le Palais Art Hotel Prague, který patří k architektonickým skvostům slohu Belle Epoquee.
Chvíle napětí a očekávání se u vybrané desítky dívek a dvou náhradnic po 16. hodině proměnily v euforii z postupu do finále.
Rok od roku atraktivnější soutěž také přináší řadu nových nápadů a myšlenek, a díky modernímu konceptu projektu řadu dívek pravidelně svou krásou oslovuje přední modelingové agentury. Text: top, foto: Daniel Šeiner

 

Čtěte více
Přihlašení / Registrace

nebo

Registrace
Zapomenuté heslo ?


Speciály
Roman Kunert

Roman Kunert

Budete-li mít zájem o nový web, eshop nebo portál, oslovte nás. Nabízíme všem účastníkům soutěže možnost získat nové stránky za vyjímečných podmínek, díky panu Jiřímu Morštadtovi.  ... čtěte hned