Vzkaz přihlášeným dívkám: Není se čeho bát!

Vydal Top Model of the Year  |   Publikováno 3. 09 2015

  • 1 / 1

Do 2. ročníku celostátní soutěže krásy Miss Czech Press 2015 se, stejně jako vloni, přihlásily samé krásné dívky z celé České republiky.
Jak vzpomíná na svůj debut, o tom jsme hovořili s úřadující královnou Veronikou Dejovou z Plzně.

Rok utekl jako voda. Proč jste se do soutěže přihlásila a co jste od ní očekávala?
Jako malá jsem obdivovala svojí krásnou sestřenici, která měla doma korunky a stala se z ní úspěšná modelka. Moc jsem to chtěla vyzkoušet a ono se to povedlo, vyhrála jsem, získala jsem řadu nových zkušeností, přátel, kontaktů a úžasný pocit, který mi nikdy nikdo nevezme.

Porota vás na castingu poslala mezi deset finalistek. Jaký to byl pocit?
Postup do finále pro mě znamenal opravdu moc. Z tolika nádherných slečen jsem se vyšplhala až do finále. Ani jsem nevěřila, že bych na to měla, v semifinále byly velmi hezké holky, ale říkala jsem si, že za zkoušku nic nedám a ono to vyšlo!

Jak probíhaly přípravy na finálový večer?
Den před finálovým večerem jsme trénovaly choreografii a moc jsme ti to užívaly. Po náročném dni jsme se šly vyspat a ráno jsme nastoupily do péče kadeřnic a vizážistek, které byly moc šikovné a krásně nás upravily. Po veškerých úpravách se konala generální zkouška a finálový večer mohl začít.

Fandily jste jedna druhé, nebo panovala určitá rivalita?
Holky byly moc milé, nevybavím si jediný okamžik, kdy by jedna druhé záviděla. Samozřejmě, že jedna měla hezčí vlasy, druhá oči atd., ale myslím, že všechny dohromady jsme tvořily skvělou partu a pomáhaly jsme si navzájem.

Která z finálových disciplín vám byla nejbližší a naopak, měla jste z některé obavu?
Všechny jsme se těšily na předtančení, ale kdybyste viděli, když jsme se to učily, to jsme si užily legrace. Nakonec nám to vyšlo skvěle a zvládly jsme to. A jestli jsem měla já osobně z něčeho strach? Vylosovala jsem si soutěžní číslo 1, takže jsem vždy vycházela první, ale nakonec to nebylo tak těžké, jak jsem se obávala, moc jsem si celý večer užívala.

Zatímco publiku zpíval Martin Maxa, porotci sčítali hlasy. Vzpomenete si ještě, na co jste v té chvíli myslela?
Jakoby to bylo včera… Martin zpíval a my seděly netrpělivě na chodbě a čekaly a čekaly. Já jsem přitom mimochodem dostala dveřmi do hlavy od slečny servírky, která nosila chodbou jídlo do restaurace. Těšila jsem se na vyhlášení a hlavně, až půjdu obejmout mamku, která mi celou dobu držela palce.

Sečteno a podtrženo. Moderátor Karel Voříšek oznamuje, že Miss Czech Press 2014 se stává Veronika Dejová z Plzně. Jaký to byl pocit?
Po vyhlášení mého jména jsem zůstala stát a koukat, a až po pár vteřinách mi došlo, že jsem to já! Opravdu nepopsatelný pocit. Šla jsem si pro nejkrásnější korunku, kterou mi předávala Verunka Kašáková, byla jsem šťastná, chtělo se mi brečet a zároveň nešlo přestat se usmívat.

Vnímala jste atmosféru slavnostního večera? Pomáhalo vám obecenstvo?
Těšila jsem se na celý večer, byl to jeden z nejhezčích večerů v mém životě. Porotci, obecenstvo a pořadatelé byli všichni moc milí a podporovali mě jejich úsměvem!

Korunovace, gratulace, slzičky dojetí, dárky… Který z nich jste si opravdu užila?
Užívala jsem si každý okamžik! Při korunovaci jsem se pobavila, korunka mi spadla na krk a měla jsem ji jako obojek. Plné ruce květin, nevěděla jsem, co dřív dělat. Dostala jsem tolik dárků, které si užívám až doposud a ještě jednou sponzorům velice děkuji. Nejkrásnější bylo, když mi šla gratulovat moje rodina, všichni plakali radostí a objímali mě, když si na to vzpomenu, hned mám slzy v očích.

Otevřela vám soutěž krásy dveře na přehlídková mola?
Ano, díky tomuto titulu jsem obdržela mnoho nabídek na přehlídky a různé společenské akce.

Letos 10. října budete v opačném gardu. Z vašich rukou převezme korunku vítězka Miss Czech Press 2015. Co byste jí i ostatním finalistkám vzkázala?
Není se čeho bát!! Je to zábava a dívky získají mnoho zkušeností a doufám, že i přátel. Pokud s modelingem začínají, určitě jim to otevře cesty a bude jen na nich, zda šanci využijí. Na každé dívce je něco zajímavého a já už se moc těším, až budu moct předat korunku a titul Miss Czech Press 2015.

Text: Mediální zastoupení soutěže
Foto: Daniel Šeiner

 

Čtěte více
Přihlašení / Registrace

nebo

Registrace
Zapomenuté heslo ?


Speciály
Roman Kunert

Roman Kunert

Budete-li mít zájem o nový web, eshop nebo portál, oslovte nás. Nabízíme všem účastníkům soutěže možnost získat nové stránky za vyjímečných podmínek, díky panu Jiřímu Morštadtovi.  ... čtěte hned