Mostečanka Kateřina Pastyříková se stala druhou vicemiss v soutěži Miss Czech Press

Vydal Top Model of the Year  |   Publikováno 19. 10 2015

  • 1 / 1

Praha, Most -  Máme to u nás ale krásné slečny. Čtyřiadvacetiletá Kateřina Pastyříková získala v sobotu třetí místo a stala druhou vicemiss v soutěži krásy Miss Czech Press. Finále se konalo v pražském klubu Lávka.

Do Miss Czech Press se přihlásilo celkem 233 dívek. Padesát dívek bylo pozváno na casting, z nich odborná porota vybrala deset finalistek a dvě náhradnice. "Mezi námi finalistkami byla spousta krásných holek a veliká konkurence. Jsem spokojená, že jsem se umístila jako druhá vicemiss," zhodnotila výsledky Kateřina Pastyříková.

"Atmosféra mezi námi byla úžasná, nepanovalo mezi námi žádné napětí, nic takového jsem nezaznamenala," říká Kateřina Pastyříková, která si finálový večer a atmosféru v sále snažila maximálně užít. Pochvaluje si velmi dobrou organizaci soutěže.

Miss Czech Press 2015 se stala Simona Borziková z Prahy (27 let),  1. vicemiss Miss Czech Press je Patricie Skálová z Prahy (21 let), druhá vicemiss Miss Czech Press je Kateřina Pastyříková z Mostu (24 let). Miss CPI je Markéta Lacina z Mladých Buků (22 let) ,Miss sympatie se stala Monika Vragová z Břeclavi (23 let).

Čtěte více
Přihlašení / Registrace

nebo

Registrace
Zapomenuté heslo ?


Speciály
Roman Kunert

Roman Kunert

Budete-li mít zájem o nový web, eshop nebo portál, oslovte nás. Nabízíme všem účastníkům soutěže možnost získat nové stránky za vyjímečných podmínek, díky panu Jiřímu Morštadtovi.  ... čtěte hned