Casting v hotelu Le Palais ***** měl světovou úroveň

Vydal Top Model of the Year  |   Publikováno 4. 04 2016


 V příjemném prostředí prestižního hotelu Le Palasi Art se ve čtvrtek 31.3. 2016 uskutečnil casting dalšího ročníku soutěže Top Model of the Year. Při této příležitosti se setkali zástupci vyhlašovatelů soutěže s modelingovými agenturami, módními návrháři a partnery soutěže.

Z více než 100 přihlášených modelek porotci vybrali finalistky pro závěrečný galavečer ve Špindlerově Mlýně. V druhé části pracovního setkání byl prostor pro odbornou diskuzi a nezbytnou komunikaci před finálovým večerem. Jeden z účastníků neveřejného castingu pan Libor Krasanovský letošnímu ročníku vyjádřil slova uznání " Naše společnost firma Elme je partnerem mnoha projektů a mnoha soutěží a na projektu Top Model of the Year příjemně překvapila vysoká úroveň přípravy castingu, dále profesionalita přihlášených modelek a již nyní se těšíme na vyvrcholené celé soutěže". V následující fotogalerii přinášíme fotografie Daniela Šeinera.

 

Čtěte více
Přihlašení / Registrace

nebo

Registrace
Zapomenuté heslo ?


Speciály
Roman Kunert

Roman Kunert

Budete-li mít zájem o nový web, eshop nebo portál, oslovte nás. Nabízíme všem účastníkům soutěže možnost získat nové stránky za vyjímečných podmínek, díky panu Jiřímu Morštadtovi.  ... čtěte hned