Vážení a milí kolegové

Vydal Top Model of the Year  |   Publikováno 11. 06 2014

  • 1 / 1

Do soutěže Miss Czech Press 2014 jsme se pustili pro to, abychom společně z přihlášených uchazeček vybrali krásné ženy a dívky, které se chtějí zviditelnit a zároveň pomoci dobré věci. Tento projekt má totiž charitativní náboj a jeho výtěžek půjde na konto organizace UNICEF.

Druhým důvodem byla skutečnost, že český tisk podle mého názoru stojí za to a má na to, aby čtenářům zpříjemnil období letních dovolených a prázdnin. Proto jsme obeslali šéfredaktory deníků, časopisů i internetových portálů, které mají blízkou obsahovou náplň. Pokud se k někomu z vás dopis nedostal, prosím, kontaktujte nás na adrese:media@misspress.cz a napravíme to. Mediálního zastoupení soutěže krásy, o které mne požádal vyhlašovatel – Evropská vydavatelská asociace, o. s. - jsem se ujala velmi ráda a těším se na spolupráci s vámi. Sledujte www.misspress.cz.

Ladislava Richterová, mediální zastoupení

Čtěte více
Přihlašení / Registrace

nebo

Registrace
Zapomenuté heslo ?


Speciály
Roman Kunert

Roman Kunert

Budete-li mít zájem o nový web, eshop nebo portál, oslovte nás. Nabízíme všem účastníkům soutěže možnost získat nové stránky za vyjímečných podmínek, díky panu Jiřímu Morštadtovi.  ... čtěte hned