Soutěž krásy pomůže při startu do společnosti

Vydal Top Model of the Year  |   Publikováno 21. 10 2015

  • 1 / 2
  • 2 / 2

Zatímco se koná výběr dívek, přihlášených do 2. ročníku celostátní soutěže krásy pro neveřejný casting, pořadatelé přemýšlejí o charitativním podtextu projektu. Je to tak? Ptáme se zástupce vyhlašovatele Ing. Jiřího Morštadta.

Bude součástí Miss Czech Press 2015 také charita? Všechny projekty, které organizuje a spolupořádá naše skupina, mají za cíl pozitivně působit na skupiny mladých lidí v celé České republice a podporovat jejich osobní rozvoj, a to v oblasti sportu, kultury, školství a dalších aktivit. Konkrétně u projektu Miss Czech Press bychom rádi spolu s našimi partnery zaměřili svoje úsilí na podporu mladých dívek, které neměly optimální podmínky při startu do života. Z těchto důvodů jsme v prvním ročníku spolupracovali s Veronikou Kašákovou, modelkou, která prožila dětství v DD a je známá svou charitativní činností. Letos chceme na tuto spolupráci navázat a pomocí projektu Metropol pomáhá bychom rádi věnovali finanční prostředky a mediální podporu dětem a mládeži vyrůstajícím bez rodičů. Už víte, komu tentokrát pomůžete a proč? V přechozím ročníku jsme podpořili celosvětovou organizace UNICEF a pomohli dětem v zahraničí. V letošním roce jsme se rozhodli vybrat jednu konkrétní dívku, kterou chceme dlouhodobě podporovat při jejím startu do společnosti. Věříme, že se stane příkladem a vzorem pro ostatní vrstevníky při překonávání překážek při vstupu do samostatného života. Oceňujeme, že naši partneři mají stejné smýšlení jako my a podporují charitativní aspekty soutěže krásy Miss Czech Press.

www.nadaniadovednosti.cz

Čtěte více
Přihlašení / Registrace

nebo

Registrace
Zapomenuté heslo ?


Speciály
Roman Kunert

Roman Kunert

Budete-li mít zájem o nový web, eshop nebo portál, oslovte nás. Nabízíme všem účastníkům soutěže možnost získat nové stránky za vyjímečných podmínek, díky panu Jiřímu Morštadtovi.  ... čtěte hned