Řekli bezprostředně po castingu

Vydal Top Model of the Year  |   Publikováno 6. 09 2014

  • 1 / 1

Ing. Boris Rajdl, zástupce generálního partnera soutěže, Centropol, a. s.: „Je to skvělý den. Vyšlo krásné počasí, jsme v nádherném prostředí F-clubu, a to podtrhlo význam akce. Vybrané finalistky jsou sympa tické a osobně se na závěrečný večer těším. A samozřejmě, mám svoji favoritku“.

JUDr. Pavel Telička, poslanec Evropského parlamentu: „Už dlouhá léta chodím na Miss České republiky a vždycky jsem odmítal být v porotě. Tentokrát jsem to zkusil a povím vám, že výběr těch nejlepších vůbec nebyl lehký. U soutěže miss musí člověk podřídit kritéria cíli. Přistupoval jsem k tomu maximálně zodpovědně a zkušenost je to příjemná, všechny dívky překvapily svojí bezprostředností“.
Mgr. Josef Štolba, zástupce hlavního partnera, CPI Group, a. s. : „Je to můj první zážitek z podobné akce, bylo to prima a finále si určitě nenechám ujít“.
Milan Linhart, club manažer, F-club Praha: „Fashion club je v provozu teprve krátkou dobu a ačkoliv v září hostíme 20 akcí, soutěž krásy jsme tu ještě neměli. Takže pro nás premiéra, na kterou se osobně moc těším“.
Mgr. Jiří Vařil, zástupce společnosti Bus Line, a.s.: „Dojmy jsou naprosto skvělé, rád jsem se castingu zúčastnil. Jsem rád, že se na tak pěkné akci mohu podílet a už se těším na sobotu 20. září, kdy se rozhodne o vítězce“.
Lukáš Rambousek, majitel a Jiří Sádlo, šéf redakce kultura.cz: „Klub je pěkný, setkání s ostatními partnery bylo příjemné, děvčata jsou hezká... Co víc si přát?“
Ing. Jiří Morštadt, zástupce vyhlašovatele, Evropská vydavatelská asociace: „ Potěšilo nás, že se soutěž krásy tak skvěle vyvíjí a že jsme našli celou řadu obchodních i mediálních partnerů, kteří ji podpořili. Za to jim děkujeme. Dali jsme příležitost mladým dívkám a ženám z celé republiky a věříme, že naváží na úspěchy Karoliny Kurkové, Daniely Peštové či Simony Krainové a budou šířit českou krásu do světa". 

Čtěte více
Přihlašení / Registrace

nebo

Registrace
Zapomenuté heslo ?


Speciály
Roman Kunert

Roman Kunert

Budete-li mít zájem o nový web, eshop nebo portál, oslovte nás. Nabízíme všem účastníkům soutěže možnost získat nové stránky za vyjímečných podmínek, díky panu Jiřímu Morštadtovi.  ... čtěte hned