Na co se těší fotograf Daniel Šeiner

Vydal Top Model of the Year  |   Publikováno 29. 06 2014

  • 1 / 1

Dvorním fotografem soutěže krásy Miss Czech Press 2014 je Daniel Šeiner. Zeptali jsme se ho…

Jak dlouho se fotografií profesionálně zabýváte?

Profesionálně se fotografií zabývám již 20 let, ale ke kouzlu fotografie mě přivedl táta již někdy v mých deseti letech a od té doby mě to nepustilo. Mám obrovské štěstí, že moje práce je zároveň mým koníčkem, láskou a zábavou.

Co je v hledáčku objektivu vaší doménou?

Miluji život, světlo a emoce, takže je jich hned několik. Portréty, svatby, děti, prostě vše, kde je možno zachytit krásu, duši a lidské emoce. Ale to vše dávám i do focení produktové fotografie, nebo architektury. Každé focení je pro mě novou výzvou a zkušeností, která mě neustále zdokonaluje a posouvá vpřed.

Stojíte u zrodu nové soutěže krásy. Na co se nejvíc těšíte?

Jsem obrovský optimista, proto strašně moc fandím každému novému projektu a sdílím obrovské nadšení všech lidí, kteří se na něm podílejí. Těším se na nové lidi, na nové tváře, na nové fotografie a na to stoupající napětí před finálovým večerem. Celý projekt je pro přihlášené dívky možnou bránou do jiného světa a změnou života. A o tom ten život je, o jeho rozmanitých změnách, pro které ho miluji.

Čtěte více
Přihlašení / Registrace

nebo

Registrace
Zapomenuté heslo ?


Speciály
Roman Kunert

Roman Kunert

Budete-li mít zájem o nový web, eshop nebo portál, oslovte nás. Nabízíme všem účastníkům soutěže možnost získat nové stránky za vyjímečných podmínek, díky panu Jiřímu Morštadtovi.  ... čtěte hned