Porota bude mít těžkou úlohu

Vydal Top Model of the Year  |   Publikováno 3. 09 2015

  • 1 / 1

Přihlášky do 2. ročníku celostátní soutěže krásy Miss Czech Press 2015 jsou uzavřeny.

Manažerkou projektu byla vloni, stejně jako letos Žaneta Kacerovská-Morštadt, ředitelka agentury Fashion Models. Zeptali jsme se jí…

Kolik dívek se do soutěže přihlásilo a jak se jeví z vašeho profesionálního pohledu konkurence?

Již v loňském ročníku Miss Czech Press se jsme byli překvapeni nejen z velkého počtu přihlášených dívek, ale i z vysoké úrovně všech soutěžících. Dovolím si říct už nyní, že v letošním ročníku je opět velmi hojná účast soutěžících a porota bude vybírat z velmi krásných dívek.

Jak obtížné bude vybrat účastnice pro casting, z nich deset finalistek a dvě náhradnice?

Toto je pro pořadatele soutěže a porotce vždy složité. V naší soutěži samozřejmě velmi záleží na vzhledu, ale nejen to, velmi podstatný je také charakter a komplexní úroveň každé soutěžící. V minulém ročníku porotci ocenili nejen 10 finalistek, ale i krásu mnoha dalších dívek, které se bohužel do finále nedostaly.

Jak budete s dívkami dál komunikovat?

Veškeré informace naleznou všechny zájemkyně na www.misspress.cz. Možné je také komunikovat na facebookovém profilu soutěže Miss Czech Press, kde rádi zodpovíme všechny dotazy. Závěrem mohu všem soutěžícím prozradit, že i letos na ně čeká spousta krásných a hodnotných cen od partnerů Miss Czech Press 2015.

Text: Metropol
Foto: Daniel Šeiner

 

Čtěte více
Přihlašení / Registrace

nebo

Registrace
Zapomenuté heslo ?


Speciály
Roman Kunert

Roman Kunert

Budete-li mít zájem o nový web, eshop nebo portál, oslovte nás. Nabízíme všem účastníkům soutěže možnost získat nové stránky za vyjímečných podmínek, díky panu Jiřímu Morštadtovi.  ... čtěte hned